flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентацiя результатiв проекту: "Громадська пiдтримка аналiтичної дiяльностi органiв суддiвського самоврядування: розробка та пiлотна апробацiя Методики оцiнки довiри до суду"

25 січня 2019, 13:17

 

     25.01.2019 року в м. Харковi вiдбувся круглий стiл на тему "Презентацiя результатiв проекту: "Громадська пiдтримка аналiтичної дiяльностi органiв суддiвського самоврядування: розробка та пiлотна апробацiя Методики оцiнки довiри до суду".

     Метою цього заходу було ознайомлення з методикою моніторингу довіри до суду, що розроблена та апробована Інститутом прикладних гуманітарних досліджень (м. Харків) за підтримки програми USAID «Нове правосуддя», обговорення результатів та висновків дослідження за методикою, визначення подальших кроків імплементації методики. В обговореннi прийняли участь Томас Вертелецький -фахiвець з монiторингу та оцiнки (Програма USAID "Нове правосуддя"), експерти Олександр Сердюк та Олена Волянська, юридичний радник Валерiя Кохан (Iнститут прикладних гуманiтарних дослiджень), представники судiв Харкiвського регiону. Вiд Ленiнського районного суду м. Харкова участь у заходi прийняла керiвник апарату суду Олена Безбородова.

     Пiд час обговорення була представлена платформа он-лайн опитування https://tinyurl.com/yc6kv4tl на якiй кожен не байдужий до створення сучасних умов для пiдвищення рiвня довiри до судової влади може заповнити вiдповiдну анкету.