flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення кваліфікації державних службовців судової системи Харківської, Сумської та Полтавської областей

05 грудня 2018, 14:15

Згідно статті 29 Закону України «Про державну службу» державні службовці підвищують свою кваліфікацію постійно, у тому числі через навчання у відповідних навчальних закладах.

З метою підвищення кваліфікації державних службовців судової системи Харківської, Сумської та Полтавської областей, Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України в період з 03 по 07 рудня 2018 року проводить підготовку старших секретарів та головних спеціалістів судів.

В рамках даної програми, 04 грудня 2018 року навчання проводились на базі Ленінського районного суду м. Харкова.

 Перед слухачами зі вступним словом виступив голова Ленінського районного суду м. Харкова В.В. Бондаренко. Під час підготовки слухачі ознайомлення з роботою структурних підрозділів Ленінського районного суду м. Харкова.

   

 

Архіваріус Ленінського районного суду м. Харкова О.М. Самофалова ознайомила слухачів із основами організації роботи архіву, порядком проведення інвентаризації архіву суду, роботою з електронним архівом та порядком обчислення строків зберігання по окремих категоріях справ для яких необхідні матеріали про виконання (невиконання) судових рішень.

Консультант Ленінського районного суду м. Харкова Н.В. Оріховська провела навчання щодо реєстрації та обліку пропозицій, заяв, скарг на роботу суду та організації прийому відвідувачів у суді.

     

 

Керівник апарату Ленінського районного суду м. Харкова О.Л. Безбородова обговорила зі слухачами питання прийому, реєстрації та розподілу поштової кореспонденції, що надходить до суду; відправлення кореспонденції; обліку, використання і зберігання печаток та штампів; порядку видачі копій судових рішень, інших документів та судових справ для ознайомлення учасникам судового процесу; вимог до посвідчення копій судових документів та судових рішень та поваги до прав людини та запобігання дискримінації.

Після проведеного заходу, слухачі отримали диски із презентаціями та додатковими матеріалами по розглянутим темам