flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

9 лютого 2024 року в режимі відеоконференцзв’язку відбулася робоча зустріч т.в.о. Голови Державної судової адміністрації України Максима Пампури з представниками Проєкту ЄС "Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні (ПРАВО-JUSTICE ІІІ)", під час якої об

15 лютого 2024, 15:37
Єдиний державний реєстр судових рішень (ЄДРСР) - автоматизована система збирання, зберігання, захисту, обліку, пошуку та надання електронних копій судових рішень.
 
До ЄДРСР вносяться судові рішення Верховного Суду, вищих спеціалізованих, апеляційних та місцевих судів - вироки, рішення, постанови, накази, ухвали, окремі ухвали (постанови) суду, що ухвалені (постановлені) судами у кримінальних, цивільних, господарських справах, у справах адміністративної юрисдикції, у справах про адміністративні правопорушення, крім судових рішень, які містять інформацію, що є державною таємницею.
 
Судові рішення, внесені до ЄДРСР, є відкритими для безоплатного цілодобового доступу на офіційному веб-порталі судової влади України.
 
База даних ЄДРСР містить інформацію довідкового характеру.
 
Довідково: З початку функціонування Єдиного державного реєстру судових рішень і до цього часу адміністратором було знеособлено близько 115 мільйонів судових рішень.