flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди професійного свята - Дня працівників суду.

15 грудня 2023, 12:00

Указом Президента від 08.12.2000 року № 1318/2000  15 грудня в Україні встановлено щорічне професійне свято – День працівників суду.

15.12.2023 року в Ленінському районному суді м. Харкова відбулися урочисті збори працівників суду з нагоди цієї дати.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Ленінського районного суду м. Харкова Віктор ВІКТОРОВ, побажавши всім працівникам суду миру та спокою, міцного здоров’я, щастя, сімейного добробуту, а також професійних успіхів, наснаги, мужності та оптимізму.

А також від імені голови Харківської міської ради, адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради, голови Харківського апеляційного суду та Начальника ТУ ДСА України у Харківській області вручив Подяки і Почесні грамоти працівникам апарату суду за сумлінну працю, високі досягнення, професіоналазм і компетентність.

Також з вітальним словом виступили суддя Ленніського районногосуду м. Харкова Леонід ПРОЦЕНКО, заступник керівника апарату Ленінського районного суду м. Харкова Віктор ЛУНКАШ - побажавши всім присутнім та їх родинам побільше оптимізму і поменьше негараздів у будь яких проявах.

Керівниця апарту Ленінського районного суду м. Харкова Олена БЕЗБОРОДОВА подякувала колегам за плідну і віддану працю та висловила сподівання на натхненну роботу разом на довгі роки попереду.