flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансія діловода суду (вакансія закрита).

22 березня 2021, 15:07

Ленінський районний суд м. Харкова оголошує про відкриття 2-х вакансій діловода суду:

- загальна канцелярія, вхідна кореспонденція – на постійній основі;

- загальна канцелярія – тимчасова. На час відсутності основного працівника у відпустці по догляду за дитиною до досягнення шестирічного віку.

 

Вимоги до посад: повна загальна середня освіта, без вимог до стажу роботи.

 

Основні посадові обов’язки:

  1. Здійснює приймання та відправлення всіх видів кореспонденції суду.
  2. Забезпечує приймання та відправлення електронної пошти
  3. Відповідно до резолюцій голови суду (особи, що виконує його обов’язки), керівника апарату суду (особи, що виконує його обов’язки) передає документи на виконання, оформляє номенклатурні справи.
  4. Розпечатує конверти (пакети), перевіряє наявність укладеного і в разі його відсутності або зіпсування повідомляє старшого секретаря суду.
  5. Законвертовує, адресує і маркує вихідну кореспонденцію.
  6. Здійснює реєстрацію вхідної, вихідної кореспонденції суду.
  7. Готує документи для оформлення звернення судових рішень до виконання, робить відмітки в програмі КП «Д-3» та номенклатурних справах про одержання повідомлень про їх виконання.
  8. Здійснює приєднання до судових справ документів за резолюцією голови суду (особи, що виконує його обов’язки), керівника апарату суду (особи, що виконує його обов’язки), суддів.
  9. За резолюцією керівника апарату суду (особи, що виконує його обов’язки) надає інформацію на запити.
  10. Оформлює номенклатурні справи суду.
  11. За дорученням голови суду (особи, що виконує його обов’язки), керівника апарату суду (особи, що виконує його обов’язки) або старшого секретаря суду виконує іншу технічну роботу канцелярії суду.
  12. Виконує інші обов’язки, які не перелічені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції діловода суду.

 

За всією інформацію щодо посади діловода Ленінського районного суду м. Харкова звертатися до головного спеціаліста (з кадрової роботи) Ленінського районного суду м.Харкова Оріховської Наталії Валентинівни за телефоном: (057)712-33-16