flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РОЗГЛЯД СПРАВИ № 639/12182/14 (провадження № 2/639/270/19)

16 липня 2019, 12:04

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВИКЛИК В СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ

12.07.2019 р.

Справа 639/12182/14
Провадження №2/639/270/19

Ленінський районний суд м. Харкова у якості відповідачів у цивільній справі за позовною заявою Решетько Олени Сергіївни про поновлення порушеного права на безпечне довкілля та відшкодування нанесеної діями відповідачів шкоди здоров’ю викликає:
ТОВ «Міцар», директора ТОВ «Ювент» Т.Вусика, ФОП Максимович Наталії Іванівни, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства охорони здоров’я України, Державної служби геології та надр України, Харківської міської ради, Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, Жовтневого районного відділу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, Жовтневого відділу державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції, Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області, Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації, Державної екологічної інспекції у Харківській області, працівника Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій у Харківській області Логвіненка Григорія Миколайовича, колишнього головного санітарного лікаря м. Харкова Зубкової Ірини Аріївни, директора ТОВ «Міцар» Конотоп Галини Сергіївни, Зозуля Олександра Миколайовича, працівника Новобаварської районної адміністрації Харківської міської ради Цибульник Тетяни Анатоліївни, Головного управління Держпраці у Харківській області, начальника Державної екологічної інспекції у Харківській області Георгіян Артема Павловича, держінспектора з охорони навколишнього природного середовища у Державній екологічній інспекції у Харківській області Коваленко Романа Олександровича,  держінспектора з охорони навколишнього природного середовища у Державній екологічній інспекції у Харківській області Єгорової Юлії Олександрівни.
Судове засідання призначене на 20 серпня 2019 року о 15.30 год. у приміщенні Ленінського районного суду м. Харкова за адресою: м. Харків, вул. Полтавський шлях, буд. 20. (відомості щодо залу, в якому проводитиметься слухання, буде повідомлену у кабінеті №11 на 3-му поверсі). У разі Вашої неявки в судове засідання, неповідомлення про причини неявки позов буде розглянуту за Вашої відсутності за наявними у матеріалах справи доказами.

 

Суддя

Ленінського районного суду
м. Харкова                                                                 Л.Г. Проценко