flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РОЗГЛЯД СПРАВИ 639/3600/17

15 березня 2021, 10:59

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВИКЛИК В СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ

 

15.03.2021 р.

 

Справа 639/3600/17

 

Ленінський районний суд м. Харкова у якості відповідачів в адміністративній справі за заявою Решетько Олени Сергіївни про відшкодування шкоди, спричиненої начальником УПФУ у Жовтневому районі м. Харкова та  начальником УПФУ в Харківській області, зобов’язання УПФУ у Жовтневому районі м.Харкова вчинити певні дії

викликає:

Шевченківське об’єднане управління Пенсійного фонду України м.Харкова, Головне управління Пенсійного фонду України в Харківській області, Головне управління ДФС у Харківській області, посадових осіб ГУ Держпраці у Харківській області Голуб Руслану Іванівну, Гончарову Юлію Євгеніївну, Петренко Олену Миколаївну, посадових осіб Центральної ОДПІ м.Харкова Зайцева Юрія Олександровича та Чернявську Аллу Митрофанівну, посадову особу Шевченківського об’єднаного управління ПФУ м.Харкова Кайдалову Світлану Семенівну.

Судове засідання призначене на 17 травня 2021 року о 15.00 год.  у приміщенні Ленінського районного суду м. Харкова за адресою: м. Харків, вул. Полтавський шлях, буд. 20. (відомості щодо залу, в якому проводитиметься слухання, буде повідомлену у кабінеті №11 на 3-му поверсі). У разі Вашої неявки в судове засідання, неповідомлення про причини неявки позов буде розглянуто за Вашої відсутності за наявними у матеріалах справи доказами.

 

 

 

         Суддя

 

Ленінського районного суду

   м. Харкова                                                                                         Л.Г. Проценко